Slovenské firmy by mali hľadať cestu do sveta - Benka, Marián
Viaceré príklady, ktoré ukazujú že naše firmy sa nemusia orientovať len na nemecký trh alebo trh do okolitých krajín. Nové destinácie a dopyt v západnej Európe. Najperspektívnejšie konkurencieschopné a stabilné ekonomiky.