Štát nebráni slovenské potravinárstvo tak, ako by mal - Filin, Juraj
Viceprezident Potravinárskej komory Českej republiky, Jaroslav Kurčík, člen predstavenstva Agrofert Holdingu, a. s., odpovedá na otázky o stave trhu s potravinami v našej krajine.