Mexiko stojí za to - Havlíček, Karel
Brána do latinského sveta. Pozitíva súčasného Mexika. Negatíva súčasného Mexika. Ekonomická situácia. Mexiko ako najväčší dovozca zo všetkých krajín Latinskej Ameriky. Infraštruktúra Mexika. Vplyv USA. Maňanizmus a kriminalita. Silno hierarchická kultúra manažmentu.