Slovenské elektrárne modernizujú výrobu elektriny
Slovenské elektrárne (SE) ako najväčší výrobca elektriny, rozširuje jadrové a ekologizuje tepelné elektrárne. SE nasledujú svetové trhy, prinášajú pokrok do slovenskej energetiky, ktorá nasleduje svetové trendy - ekologickosť, bezpečnosť a efektivitu.