Rozhodovacie procesy - nevyhnutná súčasť v riadení organizácie - Taiš, Peter
Rozhodovacie procesy, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou každodennej práce riadiacich pracovníkov na hociktorej úrovni v organizácii. Popis procesu rozhodovania, charakteristiky a typy rozhodovacích procesov, štruktúra rozhodovacích procesov. Faktory ovplyvňujúce rozhodovací proces a metódy rozhodovania. Postup výberu vhodnej metódy pre rozhodovanie.