Objevování Ameriky - Breuerová, Alena
Ohrozená konkurencieschopnosť Ameriky. Čo je konkurencieschopnosť. Ako sa Amerika dostala tam, kde je. Hlavné príčiny súčasného stavu. Biznis a politika. Výroba a inovácie. Paradox ľudského kapitálu. Vzdelávanie ako základ. Všemocná ruka finančného trhu.