Ohodnocovanie goodwillu fúzií a akvizícií - Kravec, Michal, 1986-
Ohodnotenie goodwillu fúzií a akvizícií. Možné zvýšenie hodnoty podniku, ak je vysoko zadlžený. Opis osobitných charakteristík tranzitívnych ekonomík, ktoré boli ovplyvnené privatizáciou.