Japonec na Hrade? To mnohí neprehryznú - Žuffa, Radovan
Rozhovor s podnikateľom T. Okamurom japonského pôvodu, ktorý dlhodobo žije v Českej republike. Kandidatúra do Senátu ČR. Názory na zdravotníctvo, európske dotácie, nastolenie spravodlivosti. Rozhovor o knihe Umenie žiť, o vzťahu k Slovensku.