Hodnotenie a kvalita informácií v kontexte ISO noriem vhodných pre certifikáciu IS/IT - Stankovič, Lýdia
Hodnotenie a kvalita informácii. Z pohľadu informačných profesionálov je kvalita informácií odvodená od hodnotenia zdroja. Iným odvodením je hodnotenie podľa vhodnosti zvolených vyhľadávacích postupov. V súvislosti s kvalitou informácií je vhodné poznamenať aj jej súvislosť s ISO normami. Z hľadiska konkurencieschopnosti podniku je pre podnik vhodné aby vlastnil normu riadenia kvality ISO 9001, alebo iných.