Hrdosť na pulte - Žitňanský, Eduard
Predaj domácich potravín v zahraničí v porovnaní so Slovenskom. Slabá alebo takmer žiadna propagácia slovenských výrobkov. Predaj domácich potravín v Rakúsku. Vplyv reťazcov na zhoršenie stavu. Vplyv informácií na nákup domácich potravín.