Tax treaty policy of Slovakia over the years. Early treaties and first period (from 1867 to 1969) - Kubicová, Jana, 1961-
Skúmanie politiky daňových zmlúv Slovenska alebo jeho predchodcov od roku 1869 do dnes, pričom predmetom skúmania je vplyv politickej a hospodárskej situácie na daňové zmluvy Slovenska alebo jeho predchodcov.