Tax treaty policy of Slovakia over the years. Second period (from 1970 till now) - Kubicová, Jana, 1961-
Výsledky analýzy politiky v oblasti bilaterálnych daňových zmlúv na Slovensku od roku 1970 po súčasnosť. Charakteristika ekonomickej situácie, preskúmanie jednostranných opatrení na zabránenie medzinárodného dvojitého zdanenia.