Benefity poskytované zamestnávateľom - Valicová, Viera
Zamestnanecké výhody, peňažné a nepeňažné plnenia poskytované zamestnávateľom zamestnancom. Poskytovanie benefitov a účtovníctvo. Účtovanie benefitov: vstupenky a permanentky zabezpečené zamestnávateľom, služobný mobil poskytnutý zamestnávateľom aj na súkromné účely, zvýhodnený predaj firemných výrobkov, poskytnutie zvýhodnených pôžičiek, nadštandardná zdravotná starostlivosť. Praktické príklady.