Monetary policy in central European countries and differencies between them - Kozmová, Lucia
Menová politika vo vybraných krajinách strednej Európy - Česká republika, Maďarsko, Poľsko. Politika národných bánk týchto krajín, porovnanie. Podobnosti a rozdiely.