Trestoprávna zodpovednosť v oblasti daní - Kušnírová, Jana, 1977-
Príprava významných zmien daňových zákonov. Sprísnenie podmienok podnikania. Dva nové tresty v oblasti daní. Sprísnený daňový dohľad nad rizikovými subjektmi a zlepšenie výmeny daňových informácií medzi členskými štátmi EÚ.