Eko-efektívnosť ako kvalitatívny aspekt hospodárskeho rastu - Nežinský, Eduard, 1972-
Meranie eko-efektívnosti, čo znamá, pridanie ekologických ukazovateľov do hodnotenia ekonomickej výkonnosti európskych krajín. Postavenie Slovenskej republiky v takto rozšírenom hodnotiacom rámci. Analýza dátového obalu (DEA).