Dôvody rastu výdavkov na zdravotníctvo - Pechová, Michaela, 1977-
Nerovnováha medzi objemom finančných zdrojov vyčlenených na sektor zdravotníctva a medzi ponukou a dopytom služieb po zdravotnej starostlivosti. Všeobecné zásady uplatňovania ekonomických hľadísk v poskytovaní zdravotných služieb. Hlavné dôvody zvyšovania výdavkov na zdravotníctvo.