Vybrané sociálnoekonomické charakteristiky starších občanov - Šipikalová, Silvia, 1979-
Predlžovanie veku dožitia a s tým spojené sociálne riziká. Analýza vybraných ukazovateľov v členských krajinách EÚ a sociálna situácia starších občanov. Opatrenia na zmiernenie ich nepriaznivej životnej situácie.