Hodrickov-Prescottov filter ako nástroj analýzy potenciálneho produktu a produkčnej medzery - Silanič, Peter, 1984-
Hodrickov-Prescottov filter, základná myšlienka a výhody a nevýhody. Odhad potenciálneho produktu a produkčnej medzery Slovenska.