Udržateľnosť verejných financií SR - Fifeková, Elena
Problémy fiškálnej konsolidácie a udržateľnosti hospodárenia verejných financií SR. Skúmanie podmienok, za ktorých je SR schopná znížiť dlhový pomer, ktorý predstavuje východisko úvah o fiškálnej udržateľnosti.