Svetové input-output tabuľky a ich možné využitie v praxi - Lábaj, Martin, 1982-
Svetové input-output tabuľky a ich možné využitie pri ekonomických analýzach s dôrazom na štrukturálne súvislosti v ekonomike. Rozdiely v svetových input-output tabulkách v porovnaní so štandardnými národnými tabuľkami.