Účtovná závierka IAS/IFRS v podmienkach medzinárodnej harmonizácie účtovníctva - Staríčková, Zuzana
Zostavovanie účtovnej závierky IAS/IFRS v podmienkach medzinárodnej harmonizácie účtovníctva v Slovenskej republike. Účtovná závierka zostavená podľa medzinárodných štandardov a porovnanie slovenskej právnej úpravy s IFRS.