[Obchodná prevádzka] - Konštiak, Pavol
Recenzia publikácie "Obchodná prevádzka" od autorov Pavla Kitu a Lucie Folvarčíkovej, ktorá sa zameriava na problematiku maloobchodných prevádzok a ich fungovania na trhu.