Vyživovacia povinnosť detí k rodičom a medzi ostatnými príbuznými - Kiklicová, Monika
Vyživovacia povinosť detí k rodičom a medzi ostatnými príbuznými upravená zákonom č. 36/2005 Z. z. o rodine. Podmienky vzniku vyživovacej povinnosti detí k rodičom. Oprávnené osoby. Vyživovacia povinnosť medzi ostatnými príbuznými. Najčastejší príklad - úprava nárokov a povinností vnúčat a starých rodičov. Príklady z praxe.