[Zbierka úloh z marketingu pre stredné školy] - Konštiak, Pavol
Recenzia na publikáciu od autorov P. Kitu a L. Jurkovičovej. Uvedená publikácia je praktickou pomôckou pre učiteľov, študentov i podnikateľov pri riešení reálnych problémov, zvyšovaním marketingových znalostí.