[Regionálna rozvojová stratégia Inovačného partnerského centra] - Spišáková, Emília, 1983-
Recenzia na publikáciu kolektívu autorov (Hudec O. a kol.) s názvom Regionálna rozvojová stratégia Inovačného partnerského centra. Publikácia poukazuje na nevyhnutnosť podpory inovačných aktivít v Prešovskom samosprávnom kraji aj prostredníctvom inovačného partnerského centra.