Výkaz o finančnej situácii podľa IFRS pre malé a stredné podniky členenie záväzkov - Ješš, Michal, 1986-
Problematika krátkodobých a dlhodobých záväzkov. Časové rozlíšenie záväzkov voči zamestnancom a ostatné prevádzkové náklady, ktoré sú súčasťou pracovného kapitálu používaného v účtovnej jednotke počas bežného prevádzkového cyklu.