Výkaz o finančnej situácii podľa IFRS pre malé a stredné podniky členenie majetku a záväzkov vzhľadom na prevádzkový cyklus - Ješš, Michal, 1986-
Ilustratívnu ukážka výkazu o finančnej situácii zostaveného podľa IFRS pre malé a stredné podniky.