Výkaz o finančnej situácii podľa IFRS pre malé a stredné podniky členenie majetku a záväzkov podľa ich likvidity - Ješš, Michal, 1986-
Ilustratívna ukážka výkazu finančnej situácie podniku zostaveného podľa IFRS pre malé a stredné podniky.