Ekonometrická analýza vzájemných vazeb akciových trhů nových členských zemí EU před vypuknutím a po vypuknutí finanční krize - Chaloupka, Jiří
Analýza vzájomného správania sa akciových trhov nových členských krajín EÚ, vrátane porovnania s benchmarkom, v čase rastu do roku 2008 a v čase krízy a recesie po roku 2008.