Výkaz o finančnej situácii podľa IFRS pre malé a stredné podniky dodatočné členenie majetku a záväzkov - Ješš, Michal, 1986-
Doplňujúce informácie pre dodatočné členenie prezentovaných položiek vo výkaze o finančnej situácii alebo v poznámkach. Ustanovenia štandardu, ktoré požaduje dodatočné členenie majetku a záväzkov podľa IFRS pre malé a stredné podniky.