<The> Influence of advertising on the purchase of pharmaceutical products - Valečková, Jana
Analýza správania sa spotrebiteľa na farmaceutickom trhu, ktorý možno považovať za jeden z najdynamickejších trhových segmentov v súčasnej ekonomike.