Nezamestnanosť v SR v kontexte európskeho trhu práce - Masárová, Jana
Nezamestnanosť ako významný sociálny, ekonomický a celospoločenský problémom nielen v Slovenskej republike, ale aj v mnohých ďalších štátoch Európy. Vývoj nezamestnanosti a dlhodobej nezamestnanosti v SR a Európe a vplyv hospodárskej recesie.