Úloha a význam ekonomických nástrojů v surovinové politice České republiky - Dvořák, Antonín
Základné informácie o fungovaní jednotlivých ekonomických nástrojov využívaných v oblasti surovinovej politiky Českej republiky. Dopad ekonomických nástrojov na hospodárenie ťažobných firiem.