Úloha a dôležitosť personálneho marketingu v súčasnom svete - Otrubčák, Peter
Definovanie personálneho marketingu z teoretického hľadiska. Získavanie, výber a vzdelávanie zamestnancov v podniku v súčasnosti. Analýza súčasného stavu využívania personálneho marketingu v podnikoch.