TOP ženy v slovenskom biznise - Jurinová, Martina
Rebríček najvplyvnejších žien vo vedení slovenských firiem. Poradie určili čísla - tržby, rentabilita a počet zamestnancov, pozícia vo firme a spoločenský vplyv členiek rebríčka.