Spotrebiče pre všetkých - Gluckman, Ron
Čínska spoločnosť Haier Group - najväčšia svetová značka bielej techniky. Filozofia podnikania predsedu predstavenstva Zhanga Ruimina. Cesta na prvé miesto. Model štátom riadeného závodu. Inšpirácia z Nemecka. Zaujímavé portólio výrobkov.