Přístupy k hodnocení regionální konkurenceschopnosti EU a aplikace vybrané metodiky na příkladu Visergrádské čtyřky - Melecký, Lukáš
Pojem a hodnotenie regionálnej konkurencieschopnosti v podmienkach Európskej Únie.