Hodnocení Beta-konvergence regionů NUTS 2 Visegrádské štyřky prostředníctvím regresního modelu - Nevima, Jan
Anlýza procesu reálnej konvergencie v krajinách V4 na úrovni regiónov NUTS2. Definícia konvergencie so zameraním na chápanie beta konvergencie.