Globalizácia vs. municipalizácia - Beňuch, Martin
Porovnanie pozitívnych a negatívnych dopadov globalizácie vo svete s pozitívnymi a negatívnymi dopadmi municipalizácie na území Slovenskej republiky. Uplatnenie pozitívnych prvkov globalizácie v podmienkach malých území pri zjednocovaní samospráv v procese municipalizácie.