Trendy logistického manažmentu v procese globalizácie - Ceniga, Pavel
Vývoj a špecifikovanie rozhodujúcich megatrendov logistického manažmentu prostredníctvom kľúčových oblasti zamerania na: stratégie, náklady, kooperáciu podnikov, globalizáciu, ľudské zdroje, technológie a životné prostredie.