V čom sme lepší ako Česi - Lehuta, Michal
Dvadsať rokov po rozdelení - v produktivite práce i disponibilných príjmoch už Slováci Čechov predbehli. HDP je už takmer rovnaký. Na Slovensku sú výrazne nižšie mzdy. Nezamestnanosť, rast ekonomiky v Česku a na Slovensku.