Slovensko v globálnom rebríčku konkurencieschopnosti - Hrašková, Dagmar
Sledovanie kvality podnikateľského prostredia na Slovensku a poukazujúce fakty, ktoré patria k rozhodujúcim oblastiam, determinujúcim podnikateľské zámery a rozhodnutia v praxi.