Vietor v Tbilisi - Pressburg, Adrian Peter
Gruzínsko pod vedením premiéra B. Ivanišviliho. Krajina sa pod novým vedením pokúsi prestáť turbulencie v rozbúrenom regióne. Politická orientácia Gruzínska ostáva európska a euroatlantická integrácia.