Vplyv komparatívnych výhod na prehlbovanie vzájomných zahraničnoobchodných vzťahov Slovenska s Ruskom - Kašťáková, Elena, 1974-
Analýza zahraničného obchodu medzi Slovenskou republikou a Ruskom a prognózy možného vývoja vzájomných zahraničnoobchodných vzťahov. Odporúčania slúžiace na rozšírenie možností expanzie slovenských podnikateľských subjektov na ruský trh.