Hodnotenie kvality verejnej osobnej dopravy zákazníkom - Chlebíková, Darina
Problematika ekonomického hodnotenia dopravných služieb. Merania a úrovne kvality služieb s cieľom porovnať ponuku so skutočnosťou, identifikovať možné príčiny a nedostatky a hľadať riešenia na ich odstránenie a zlepšovanie poskytovaných služieb.