Nad dielom Spomienky a príbehy z dejín Ekonomickej univerzity - Husár, Jaroslav
K 70. výročiu svojho založenia vydala Ekonomická univerzita v Bratislave dielo Spomienky a príbehy z dejín Ekonomickej univerzity 1940-2010. Vydané dielo ponúka zamyslenie nad životom a dielom naších národohospodárov.