Informačné technológie v európskom dopravnom priestore - Knutelská, Marta
Budovanie jednotného európskeho dopravného priestoru a s tým súvisiace využívanie informačných technológií v doprave. Využitie databáz v stratégii znižovania dopravnej nehodovosti a v optimalizácii prepráv v cestnej doprave. Úloha podnikovej informatiky a využívanie služieb internetu v doprave v období globalizácie.