Olomoucké právnické dni: aktuálne otázky českého práva - Králičková, Barbora
V dňoch 24.-25. mája 2012 sa na Právnickej fakulte Univerzity Palackého v Olomouci konala medzinárodná vedecká konferencia "Aktuálne otázky českého práva". Informácia o zámeroch a cieľoch konferencie.