Ochrana spotrebiteľa v globálnom prostredí - Kovalančíková, Vlasta
Ochrana spotrebiteľa a zodpovednosť výrobcov, predajcov a distribútorov na ochranu práv spotrebiteľa. Pôsobenie Európskeho spotrebiteľského centra. Zákon. č. 634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa a zákon č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa. Stratégia spotrebiteľskej politiky EÚ na roky 2007-2013.